Košarkaši Podgorice opet na okupu

Poslije mini pauze košarkaši Podgorice ponovo su od danas na okupu. 
Trener Nebojša Bogavac, sa svojim stručim štabom u kojem su Dragan Prle Radović, Vladan Vuković, Nikola Bulatović, Nemanja Marković i Stefan Lutovac, okupio je danas jednu grupu igrača, uglavnom mlađih, odnosno juniora, među kojima su bili i prvotimci iz prošle sezone Vladan Kaluđerović, Marko Kljajević i Andrej Vulević.
-Odlučili smo da iskoristimo ovaj period i nekih 15 dana prije pauze da okupimo uglavnom mlađe igrače koji su se nametnuli, posebno oni koji su dobili poziv za juniorsku reprezentaciju. Zato smo odlučili da bude i dosta košarke, ali i motivacionih treninga prema tim mlađim igračima, jer i oni ulaze u priču prvog tima. Planirano je da od 25.juna do 1.jula imamo otvorene dane, gdje će doći određeni igrači iz Crne Gore i regiona da pokušaju da se nametnu i kroz tu probu možda vidimo nešto što nama može biti interesantno – rekao je za klupski sajt trener Nebojša Bogavac.
Sredinom avgusta kreću i zvanično pripreme za narednu sezonu, gdje će Podgorica imati istu viziju.
-Manje više biće to iste ambicije, gdje ćemo imati mladu ekipu u kojoj će biti jedan ili dva igrača iz naših mlađih selekcija. Planirana je pauza od 1.jula do 15.avgusta, kada se nadam da ćemo biti kompletni, odnosno da ćemo od prvog dana priprema imati tim koji treba da opravda ciljeve, koji budu zacrtani. Tokom pauze očekuju nas pregovori, imamo određena imena koju nam interesantna, ali ostaje da vidimo šta će biti. Svakako očekujem četiri – pet igrača da ćemo potpisati – naglasio je Bogavac.