Đukanović pojačao Podgoricu

Milutin Đukanović novi je član Košarkaškog kluba Podgorica!
Cetinjanin koji igra na poziciji bek šutera, a u Podgoricu dolazi iz Lovćena, gdje je na 17 utakmica Prve crnogorske lige ostvario prosjek 14.7 poena. Đukanović, koji je nedavno proslavio 31. rođendan, karijeru je počeo u matičnom Lovćenu, a nakon epizode u Ulcinju, kao veliki talenat stigao je u Budućnost. Poslije dvije sezone odlučio je da napravi promjenu – igrao je za Zrinjski, a zatim se oprobao u Češkoj, gdje je igrao za Opavu. U sezoni 2014/2015 vratio se u Lovćen, da bi kraj sezone dočeo kao igrač Istanbula, nakon čega je nosio dres Turk Telekoma iz Ankare, za koji je igrao FIBA kup, da bi u finišu sezone kratko bio član Metalca. Tokom bogate karijere igrao je i u Mađarskoj (Duna), Bosni i Hercegovini (Sparsi), da bi nakon tri sezone u Lovćenu bio u Českoj. U češkom prvoligašu Olomoucku igrao je 24 minuta po meču i prosječno bilježio 12.6 poena vratio se u Crnu Goru i postao član Milenijuma.
Dolaskom u Podgoricu vraća se u ABA 2 ligu, gdje je posljednji put igrao u sezoni 2020/2021 za Lovćen i na 13 utakmica ostvario 13.3 prosjek poena (čak na osam mečeva bio je dvocifren).
U ABA 2 ligi je igrao tokom tri sezone, a rekord je ostvario 15.januara 2020, kada je protiv Širokog ubacio 30 poena za 28 minuta, dok je u sezoni 2010/2011 kao član Budućnosti upisao sedam nastupa u ABA ligi.
Đukanović je reprezentativac Crne Gore, koji je zaigrao na tri meča u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.
Prije Đukanovića Podgorica je potpisala Dejlena Kunca, Danila Ivanovića, Nikolu Žižić i Marka Kljajevića.